Geconditioneerde warehousing

Müller heeft warehouses verspreid over 5 locaties in Nederland. In de warehouses wordt de opslag verzorgd binnen verschillende temperatuurzones: droog/ongekoeld, koel en vries. Onze kracht is de combinatie van warehousing en distributie van voedingsmiddelen, alles onder één dak! Met ons uitgekiende WMS-systeem hebben wij de mogelijkheid tot het organiseren van maatwerk activiteiten voor opslag en orderpick, waarbij we ook IT-integratie hebben met vele van onze opdrachtgevers voor EDI berichtenverkeer.

Waarom kiezen voor Muller?
  • Warehousing en distributie onder één dak
  • Opslaan onder bevroren, gekoelde of droge omstandigheden
  • Jarenlange ervaring in opslag, orderpick en VAL-activiteiten
IT integratie

Müller Fresh Food Logistics loopt voorop als het gaat om technische ontwikkelingen. Elektronische communicatie van en over opdrachten speelt een steeds belangrijkere rol in ons werk. Zo bieden we niet alleen real-time Track & Trace en digitale transportdocumenten, maar kunnen we ook custom-made oplossingen aanbieden. EDI berichten zijn een belangrijk onderdeel in onze communicatie. Kortom, Müller Fresh Food Logistics is uw partner tijdens het gehele logistieke proces.

Wij verzorgen vele VAL-activiteiten. Hierbij kunt u denken aan het verpakken of ompakken van producten, displaybouw, assemblage van mixtrays, bundelen van producten, coderen, sealen en etiketteren, labelen en prijzen, gewicht registratie, shockvriezen, scanning én order entry en verzendberichten maken.

Benieuwd wat Müller voor jouw organisatie kan betekenen?

Neem dan contact met ons op.

Samenwerkingen waar we trots op zijn!
innocent drinks
01 | 02
innocent drinks - Warehousing & distributie
Bieze Food Group
02 | 02
Bieze Food Group - Distributie
Duurzaamheid

Müller hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (Corporate Social Responsibilty). Dit doen we door goede doelen te steunen, maar ook door volop te investeren in duurzaamheid. We zetten ons actief in voor het verduurzamen van onze bedrijfsvoering in de breedste zin. Dit heeft ons onder andere de Lean & Green Star Award opgeleverd.

Lees meer over onze duurzaamheid.

Garantie voor kwaliteit, bewezen met onze certificaten
Bekijk ook deze diensten
Distributie
01 | 04
Distributie
Internationaal transport
02 | 04
Internationaal transport
Value Added Logistics
03 | 04
Value Added Logistics
Warehousing
04 | 04
Warehousing
Fresh food is our drive