Nieuws
Nieuws van Müller Fresh Food Logistics

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws van Müller Fresh Food Logistics en de branches waarin wij actief zijn.

Müller neemt gloednieuw 17 meter hoog warehouse in Holten in gebruik
Müller neemt gloednieuw 17 meter hoog warehouse in Holten in gebruik Müller Fresh Food Logistics – onderdeel van logistieke dienstverlener DACHSER – heeft onlangs een 17 meter hoog warehouse in Holten in gebruik genomen. Dit warehouse biedt klanten naast distributie, ook de mogelijkheid om geconditioneerd op te slaan. Het nieuwe pand is de meest recente toevoeging aan de verschillende warehouselocaties van Müller Fresh Food Logistics en is direct aangesloten op het distributienetwerk van de logistieke dienstverlener.
DACHSER neemt logistieke dienstverlener Brummer over
DACHSER neemt logistieke dienstverlener Brummer over Met de overname van Brummer, de partner in het European Food Network voor het transport van geconditioneerde levensmiddelen tussen Duitsland, Oostenrijk en aangrenzende landen, versterkt DACHSER zijn netwerk voor het vervoer en de opslag van levensmiddelen in Europa.
Eerste trucks in DACHSER-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics
Eerste trucks in DACHSER-kleuren voor Müller Fresh Food Logistics Müller Fresh Food Logistics, de logistieke dienstverlener gespecialiseerd in voedingsmiddelendistributie, heeft zes Euro 6 trucks van MAN volledig in DACHSER-kleuren aangeschaft. Het is de eerste zichtbare verandering voor de buitenwereld, sinds de overname van Müller Fresh food Logistics door logistieke dienstverlener DACHSER. Deze visuele verandering markeert een nieuwe fase in de gezamenlijke reis van de twee bedrijven.
Interview Jan-Peter Müller over toetreding European Food Network
Interview Jan-Peter Müller over toetreding European Food Network Na de fusie met DACHSER in januari 2023 is Müller Fresh Food Logistics sinds 1 januari 2024 ook lid van het European Food Network, ter vervanging van haar jarenlange partner Bakker Logistiek. In een interview licht CEO Jan-Peter Müller de nieuwe logistieke diensten toe die Nederlandse klanten kunnen verwachten. Retailers, voedselproducenten en restaurants profiteren van het sterke netwerk voor stukgoedvervoer, dat export naar en import uit 34 Europese landen mogelijk maakt.
Müller Fresh Food Logistics nieuwe partner in het European Food Network
Müller Fresh Food Logistics nieuwe partner in het European Food Network Versterking voor het Europese netwerk voor voedingsmiddelenlogistiek in Nederland
Müller maakt professionaliteitssprong van zeker tien jaar dankzij overname
Müller maakt professionaliteitssprong van zeker tien jaar dankzij overname Het jaar 2023 stond voor Müller Fresh Food Logistics in het teken van de overname door Dachser. Met de ruggensteun van deze grote Duitse logistiek dienstverlener staat Müller in Nederland en in Europa veel sterker, en kan het zijn klanten nog beter van dienst zijn.
Dachser neemt Müller Fresh Food Logistics over
Dachser neemt Müller Fresh Food Logistics over Dachser stelt het toonaangevende netwerk voor levensmiddelendistributie in Nederland veilig en opent het groeipotentieel van Müller met Europese distributienetwerk. Deze overname omvat naast de warehouses het uitgebreide wagenpark van geconditioneerde vrachtwagens. De twee bedrijven zijn overeengekomen om de overnameprijs niet bekend te maken. De definitieve overname is momenteel in afwachting van goedkeuring door de ACM.
Interview ‘De Top 2022’ – Jan Peter Müller
Interview ‘De Top 2022’ – Jan Peter Müller "Als allround dienstverlener in koel- en vrieslogistiek, helpen wij onze klanten verder ontwikkelen" Het uitdagende afgelopen jaar stond voor Müller Fresh Food Logistics in het teken van het waar mogelijk uitbreiden van de capaciteit. "Kwaliteit is voor ons belangrijker dan kwantiteit’" vertelt directeur Jan-Peter Müller. "In plaats van maximaal volume voegen wij waarde toe met waardevolle klanten en producten; we richten ons op structurele groei."
Fresh food is our drive