innocent drinks
innocent drinks - Warehousing & distributie

Een gezond lichaam en de wereld beter achterlaten dan hoe we haar gekregen hebben, is heel belangrijk. En dat vindt innocent drinks ook!

innocent is in 1999 opgericht door drie studentenvrienden en inmiddels het grootste smoothiemerk van Europa. innocent verkoopt gezonde en natuurlijke drankjes die ook nog eens goed zijn voor de wereld. Zo is innocent zich bewust van het gebruiken van groene stroom en wordt er bewust nagedacht over het kopen van fruit die mens, natuur en omgeving respecteren. Dit is te zien doordat de bananen die innocent gebruikt sinds 2006 Rainforest Alliance gecertificeerd zijn. Daarnaast gaat 10% van de winst naar goede doelen, via de innocent foundation. En in 2007 is innocent de eerste met een flesje van 100% gerecycled plastic en 10 jaar later maken ze de meest duurzame variant, namelijk een flesje van 50% gerecycled plastic en 15% plantaardig plastic.

Müller verzorgt al enkele jaren de opslag, orderpick en distributie voor innocent in de Benelux en diverse stromen door geheel Europa. Op deze manier worden de producten in de juiste gekoelde staat en op tijd geleverd bij de afnemers van innocent. Müller zorgt ervoor dat innocent de supply chain continue kan verbeteren door zo efficiënt mogelijk te werken en daarover periodiek met elkaar in overleg te gaan. Duurzaamheid en de verdere reductie van CO2 zijn daarin belangrijke pijlers om intensief met elkaar te blijven samenwerken.

Mede dankzij Müller genieten veel consumenten van de gezonde en natuurlijke smoothies van innocent en daar zijn we best een beetje trots op! Fresh food is our drive!