Over ons
Al meer dan 85 jaar Müller

We bestaan al ruim 85 jaar. De kracht van een familiebedrijf, waarbij de normen en waarden door de jaren hetzelfde zijn gebleven. Toch heeft Müller zich continu aangepast aan de veranderende wereld om haar heen, waardoor het na al die jaren nog steeds een groeiend, succesvol én innovatief familiebedrijf is.

Het familiebedrijf is opgericht in 1938

Anton Müller richtte in 1938 Müller Transport op. Hij begon met één medewerker en één trekker met vee-oplegger.

Na de oorlog

Na de oorlog ging opa Anton Müller zich bezig houden met allerlei soorten transport: van melkauto’s tot koelvervoer, en van huif- en volumevervoer tot diepvriestransport.

Specialisatie

Eind jaren ’90 stond Müller voornamelijk bekend als tankvervoerder (we vervoerden diverse vloeibare levensmiddelen, zoals room, wei en chocolade) met ruim 70 tankauto’s. Na een aantal jaren werd duidelijk dat specialisatie in een markt als deze gewenst is. Vanaf 2001 zijn we ons daarom heel bewust gaan richten op de activiteiten die we nu als kern hebben: een full service logistiek dienstverlener van geconditioneerde levensmiddelen.

3e generatie en Dachser

Inmiddels staat de derde generatie Müller aan het roer van de ons bedrijfe. Begin 2023 is Müller Fresh Food Logistics overgenomen door het Duitse familiebedrijf Dachser. Een fantastische combinatie van twee prachtige en gezonde familiebedrijven.

Garantie voor kwaliteit, bewezen met onze certificaten
Fresh food is our drive