Crossdocking
Crossdocking

Via crossdocking worden de pallets zonder opslag direct doorgevoerd naar de afnemer. De producten worden geladen bij de producent en via overslag bij ons op locatie doorgezet in een andere trailer voor transport. Ideaal voor producten voor een korte houdbaarheid, dus voor zowel koelverse- en diepgevroren levensmiddelen.

Crossdocking bij Müller

Bij Müller crossdocken we dagelijks duizenden zendingen voor vele verschillende afnemers. De zendingen worden gecombineerd uitgeleverd bij afleveradressen. Zo crossdocken wij veel zendingen richting distributiecentra van retailers en groothandels.  Door de bundeling van de pallets in één trailer besparen we kosten voor onze opdrachtgevers. Tevens is het door de hoge beladingsgraad een zeer duurzame transportoplossing.

 

WIlt u meer weten over crossdocking bij Müller?

Neem gerust contact op met onze (afdeling) voor meer informatie

Bekijk crossdocking in de praktijk
Vivera
01 | 02
Vivera - Distributie
innocent drinks
02 | 02
innocent drinks - Warehousing & distributie
Duurzaamheid

Müller hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (Corporate Social Responsibilty). Dit doen we door goede doelen te steunen, maar ook door volop te investeren in duurzaamheid. We zetten ons actief in voor het verduurzamen van onze bedrijfsvoering in de breedste zin. Dit heeft ons onder andere de Lean & Green Star Award opgeleverd.

Lees meer over onze duurzaamheid.

Onze kwaliteitscertificaten
Bekijk onze overige diensten
Emballagebeheer
01 | 04
Emballagebeheer
Invriezen & Tempereren
02 | 04
Invriezen & Tempereren
Opslag
03 | 04
Opslag
Orderpick
04 | 04
Orderpick
Fresh food is our drive