Internationaal transport voor de voedingsindustrie

Via onze internationale afdeling bieden wij u een oplossing voor al uw internationaal vervoer door Europa. Wij hebben eigen chauffeurs in dienst die vakbekwaam en communicatief vaardig zijn om in vele Europese landen actief te zijn. De landen waar wij veel naartoe rijden zijn o.a. Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië en Denemarken, waarbij de kern van onze activiteiten ligt in transporten van en naar de Benelux. Dit doen wij voor verschillende opdrachtgevers vanaf productielocatie tot distributiecentrum, intra-ritten tussen productielocaties en afhalingen voor opslag naar de voorraadlocatie.

Onze kracht
  • Veel capaciteit voor sterk wisselende volumes
  • Last minute orders organiseren (spoed)
  • Dagelijkse en intensieve communicatie via onze afdeling Customer Service
Internationaal transport Engeland

Daarnaast zijn wij gespecialiseerd in het transport van en naar Engeland. Wekelijks komen vele honderden zendingen op de plek van bestemming aan. Het transport organiseren wij per trein en boot, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever. In Engeland hebben wij tevens vaste transportpartners die ons ondersteunen voor het uitrijden van deze verladingen in het Verenigd Koninkrijk. Zo bestaat er voor ons ook de mogelijkheid om onbegeleid transport uit te voeren. Bij onbegeleid transport gaat enkel de trailer op transport naar Engeland, waarna deze door onze partner verder wordt getransporteerd naar de loslocatie. Wij vervoeren ongeconditioneerd, gekoeld, bevroren of een combinatie van 2 verschillende temperaturen in 1 vrachtwagen (multi-temp). De temperatuur van onze trailers is naar wens in te stellen. Ook hebben we dubbelstock trailers waarmee we 66 europallets in 1 stroom kunnen transporteren. Wij regelen transport, maar zorgen ook voor de documentenstroom, die door ons van A tot Z afgehandeld wordt.

Onze internationale transporten

Om geconditioneerde levensmiddelen van A naar B te brengen is het van belang dat deze levensmiddelen op de juiste plek én met de juiste temperatuur worden opgeslagen. Müller Fresh Food Logistics loopt voorop als het gaat om technische ontwikkelingen. Elektronische communicatie van en over opdrachten speelt een steeds belangrijkere rol in ons werk. Zo bieden we niet alleen real-time Track & Trace en digitale transportdocumenten, maar kunnen we ook custom-made oplossingen aanbieden. EDI en DESADV berichten zijn ook een belangrijk onderdeel in onze communicatie. Kortom, Müller Fresh Food Logistics is uw partner tijdens het gehele logistieke proces.

Full truck load

De landen waar wij veel naartoe rijden zijn Duitsland, Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk, Italië, Tsjechië en Denemarken waarbij de kern van onze activiteiten ligt in transporten van en naar omgeving Benelux.

Import en export UK

Wekelijks komen vele honderden zendingen op de plek van bestemming aan. Het transport organiseren wij per trein en boot, afhankelijk van de wensen van de opdrachtgever.

Multimodaal transport

Binnen ons wagenpark beschikken we over een groot aantal huckepack trailers. Met deze trailers kunnen wij (geconditioneerd) goederenvervoer per weg en spoor verzorgen.

Benieuwd wat Müller voor jouw organisatie kan betekenen?

Müller regelt alles voor de gehele supply chain. Meer dan alleen internationaal vervoer, dus. Ontdek dan ook onze andere diensten: contract logistiek, intermodaal transport, Benelux transport en Freight Solutions Forwarding.

Samenwerkingen waar we trots op zijn
Bieze Food Group
01 | 02
Bieze Food Group - Distributie
innocent drinks
02 | 02
innocent drinks - Warehousing & distributie
Duurzaamheid

Müller hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (Corporate Social Responsibilty). Dit doen we door goede doelen te steunen, maar ook door volop te investeren in duurzaamheid. We zetten ons actief in voor het verduurzamen van onze bedrijfsvoering in de breedste zin. Dit heeft ons onder andere de Lean & Green Star Award opgeleverd.

Lees meer over onze duurzaamheid.

Onze certificaten
Bekijk ook deze diensten

Om geconditioneerde levensmiddelen van A naar B te brengen is het van belang dat deze levensmiddelen op de juiste plek én met de juiste temperatuur worden opgeslagen. Wilt u ook volledig ontzorgd worden? Müller Fresh Food Logistics biedt diverse VAL-mogelijkheden, waarbij wij deze activiteiten met liefde van u overnemen. Van ompakken, displays bouwen, stickeren en wegen tot bijvoorbeeld het verpakken en etiketteren.

Distributie
01 | 04
Distributie
Warehousing
02 | 04
Warehousing
Value Added Logistics
03 | 04
Value Added Logistics
Container Transport
04 | 04
Container Transport
Fresh food is our drive