Bieze Food Group
Bieze Food Group - Distributie

“Samen met Müller kan BFG-Warehousing iedere klant een Supply Chain oplossing bieden!”

In de samenwerking tussen Müller Fresh Food Logistics en Bieze Food Group staat crossdocking en distributie van gekoelde en bevroren levensmiddelen voorop. Vanuit het duurzame warehouse in Nijkerk worden door crossdock-activiteiten klanten in retail, foodservice, ambacht en industrie efficiënt geleverd.

Bieze Food Group is een Europese familie van foodbedrijven die kwaliteit, innovatie, verantwoord, vers en duurzaam in het DNA verweven hebben. Zij stelt zich ten doel tegen een concurrerende prijs-kwaliteitverhouding een betrokken handelspartner en werkgever te zijn waarbij respect en ontwikkelingsmogelijkheden van belang zijn.

BFG Warehousing BV – een van de werkmaatschappijen van Bieze Food Group – levert een logistiek totaalconcept dat klanten vrijwel alles uit handen kan nemen. Dit betekent dat naast de logistieke processen (van VAL tot orderpicking), ook order entry, inkoop, forecasting, planning, datamanagement, emballage en facturatie voor klanten kunnen worden opgepakt. Door alle processen onder één dak aan te bieden, is BFG Warehousing in staat om alle wensen van klanten te integreren in de logistieke en ondersteunende diensten.