Container Transport
Container transport

Binnen de gehele supply chain is het transport en de handling van zeecontainers een integraal onderdeel van onze dienstverlening, waarbij Müller Fresh Food Logistics naast het vervoer van containers over de weg ook aanvullende services biedt. Hierdoor zijn wij in staat om ook binnen deze specifieke sector u compleet te ontzorgen. Het vervoer van zeecontainers sluit zeer goed aan bij ons complete aanbod van diensten zoals warehousing en distributie van geconditioneerde levensmiddelen. Hierbij kunnen wij eveneens de aan-en afvoer van en naar onze warehouses faciliteren om zodoende uw supply chain te optimaliseren.

Waarom kiezen voor Müller?
  • Bemiddeling van administratie en douaneformaliteiten
  • Bemiddeling van ontgassen van zeecontainers
  • Tijdelijk afkoppelen van chassis
Dichtbij de haven van Rotterdam

Door onze zeer gunstige geografische ligging ten opzichtige van de Rotterdamse haven zijn wij in staat om snel te schakelen. Verder kunnen wij snel opschalen door onze grote vloot welke verdeeld is over verschillende deelmarkten. Müller Fresh Food Logistics beschikt over multi inzetbare chauffeurs, wat enorme flexibiliteit geeft binnen de deelmarkten welke wij bedienen.

Het transport van zowel import als export containers vindt plaats in de gehele Benelux, Noord Frankrijk en het Duitse Ruhrgebied. In overleg zijn vanzelfsprekend meerdere opties mogelijk qua export. Wij kunnen verschillende formaten containers transporteren; 20-,40- en 45-foot containers behoren hierbij tot de mogelijkheden.

Wij staan dagelijks voor u klaar

Onze medewerkers staan elke dag voor u klaar. Wij verzorgen de distributie van diverse gekoelde en diepgevroren levensmiddelen binnen Europa, alsook de handling van deze containers in onze magazijnen. Dagelijks leveren wij aan alle distributiecentra van retailers, groothandels, foodservice en industrie.

Retail

Müller werkt nauw samen met enkele retailers/ supermarktketens voor het organiseren van de warehousing, winkeldistributie en internationale transporten.

Retail
Groothandel

Foodservice (groothandel/ grossiers), de spil in de bevoorrading van o.a. out of home, restaurants, horeca, pompshops, leisure en travel.

Groothandel
Voedselindustrie

Wij werken voor verschillende opdrachtgevers die actief zijn in de voedselindustrie. Foodproducenten die dagelijks actief zijn in de verwerking van voeding.

Voedselindustrie
Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op!

Onze referenties
Bieze Food Group
01 | 02
Bieze Food Group - Distributie
innocent drinks
02 | 02
innocent drinks - Warehousing & distributie
Duurzaamheid

Müller hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (Corporate Social Responsibilty). Dit doen we door goede doelen te steunen, maar ook door volop te investeren in duurzaamheid. We zetten ons actief in voor het verduurzamen van onze bedrijfsvoering in de breedste zin. Dit heeft ons onder andere de Lean & Green Star Award opgeleverd.

Lees meer over onze duurzaamheid.

Onze kwaliteitscertificaten
Bekijk onze overige diensten
Distributie
01 | 04
Distributie
Internationaal transport
02 | 04
Internationaal transport
Value Added Logistics
03 | 04
Value Added Logistics
Warehousing
04 | 04
Warehousing
Fresh food is our drive