Invriezen & Tempereren
Invriezen en tempereren

Voor het versneld invriezen van uw producten bent u in Lekkerkerk aan het juiste adres. Wij hebben hoogwaardige vriestunnels staan waardoor wij producten in korte tijd op de gewenste temperatuur krijgen. De pallets kunnen door ons worden omgepakt en gestapeld voor opslag of transport. Wij hebben de mogelijkheid tot het invriezen van diverse soorten producten. Wij organiseren het invriezen van diverse levensmiddelen voor diverse opdrachtgevers. Deze producten kunnen na het invriezen en de opslag ervan worden getransporteerd naar uw afnemers.

Nabij de haven van Rotterdam

Vanuit Lekkerkerk hebben wij ervaring met nationale en internationale afhandeling van de transporten over de weg en per container. Door de ligging in de buurt van de haven van Rotterdam is Lekkerkerk een prima uitvalsbasis voor transporten van en naar de Rotterdamse haven. Veel van onze verladingen worden dan ook via de haven overzees getransporteerd.

Bij de internationale verladingen (import en export) kunnen wij ondersteunen in de douane afwikkeling. We hebben daarvoor jarenlange expertise in huis.

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor invriezen?

Neem dan contact met ons op!

Onze referenties
Cases
Bieze Food Group
01 | 02
Bieze Food Group - Distributie
innocent drinks
02 | 02
innocent drinks - Warehousing & distributie
Duurzaamheid

Müller hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (Corporate Social Responsibilty). Dit doen we door goede doelen te steunen, maar ook door volop te investeren in duurzaamheid. We zetten ons actief in voor het verduurzamen van onze bedrijfsvoering in de breedste zin. Dit heeft ons onder andere de Lean & Green Star Award opgeleverd.

Lees meer over onze duurzaamheid.

Onze kwaliteitscertificaten
Bekijk ook deze diensten
Opslag
01 | 04
Opslag
Orderpick
02 | 04
Orderpick
Warehousing
03 | 04
Warehousing
Distributie
04 | 04
Distributie
Fresh food is our drive