Voedselindustrie
Logistiek voor de voedselindustrie

Wij werken voor verschillende opdrachtgevers die actief zijn in de voedselindustrie. Foodproducenten die dagelijks actief zijn in de verwerking van voeding. Voeding die na productie op een geconditioneerde temperatuur bewaard en getransporteerd dient te worden: ambient, koel of diepgevroren. Met onze BRC certificering, hygiënische inrichting van de trailers en kleding van chauffeurs dragen wij maximaal bij aan de voedselveiligheid in de voedingsketen. Wij komen dagelijks over de vloer bij productielocaties waar onder andere kaas, kant- en klaar maaltijden, vlees(waren), vegetarische-, vis- of zuivelproducten worden bereid.

Waarom kiezen voor Muller?
  • Meer dan 85 jaar ervaring
  • BRC gecertificeerd
  • Focus op duurzaamheid
Vanaf productielocatie naar retail, foodservice en industrie

Vanaf productielocaties organiseren wij het transport/distributie naar uw afnemers, waarbij onze kracht ligt in de distributie naar retail- en foodservice adressen in de Benelux.

Voorraad

Opslag en orderpick is mogelijk op al onze vestigingen in verschillende temperatuurzones. Zo kunnen wij niet alleen eindproducten opslaan, maar ook halffabricaten, grondstoffen en verpakkingsmaterialen.

Tempereren

Na productie de producten nog niet op de juiste temperatuur? Of producten versneld van gekoeld naar diepvries temperatuur brengen ? Wij hebben mogelijkheden voor shockfreezing met onze vriestunnels.

Ook voor het versneld ontdooien van een bevroren naar gekoelde producttemperatuur hebben wij opties.

Net een stapje verder met warehousing en distributie

Müller Fresh Food Logistics is al meer dan 85 jaar een succesvol full service logistiek dienstverlener. Koeltransport en vriestransport zijn door de jaren heen belangrijke pijlers voor ons geweest. Hierin gaan we wat betreft transport en distributie nét een stapje verder. Meer weten over onze activiteiten?

 

Invriezen

Na productie de producten nog niet op de juiste temperatuur? Wij hebben mogelijkheden voor shockfreezing met onze vriestunnels.

Invriezen
Voorraad

Opslag en order pick is mogelijk op verschillende vestigingen in verschillende temperatuurzones. Zo kunnen wij niet alleen eindproducten opslaan, maar ook halffabricaten, grondstoffen en verpakkingsmaterialen.

Voedselindustrie
Benieuwd naar onze mogelijkheden voor de voedselindustrie?

Neem contact met ons op!

Samenwerkingen waar we trots op zijn!
Bekijk alle cases
Bieze Food Group
01 | 02
Bieze Food Group - Distributie
innocent drinks
02 | 02
innocent drinks - Warehousing & distributie
Duurzaamheid

Müller hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (Corporate Social Responsibilty). Dit doen we door goede doelen te steunen, maar ook door volop te investeren in duurzaamheid. We zetten ons actief in voor het verduurzamen van onze bedrijfsvoering in de breedste zin. Dit heeft ons onder andere de Lean & Green Star Award opgeleverd.

Lees meer over onze duurzaamheid.

Garantie voor kwaliteit, bewezen met onze certificaten
Bekijk ook deze diensten
Distributie
01 | 04
Distributie
Internationaal transport
02 | 04
Internationaal transport
Warehousing
03 | 04
Warehousing
Value Added Logistics
04 | 04
Value Added Logistics
Fresh food is our drive