Koel- en vriesdistributie

De distributie van geconditioneerde voedingsmiddelen is één van onze kerncompetenties. Wij verzorgen koel- en vriesdistributie vanaf onze vijf warehouselocaties binnen Nederland: Holten, Nijkerk, Lekkerkerk, Roelofarendsveen en Rotterdam Waalhaven. Vanaf deze vestigingen wordt ook via crossdocking of vanuit voorraad de distributie van vele food producten naar afnemers georganiseerd.

Waarom kiezen voor Müller?
  • Familiebedrijf
  • Meer dan 85 jaar ervaring
  • Dagelijkse verladingen naar retail, foodservice en industrie
Van volle wagen ladingen tot winkeldistributie

Naast koel- en vriesdistributie verzorgen wij ook dedicated transport (rechtstreekse verladingen) vanaf diverse productie- of opslaglocaties van onze klanten. Hiervoor hebben wij ook enkele standplaatsen ingericht waar wij als huistransporteur actief zijn op locatie bij grote foodproducenten.

Distributie wordt verzorgd naar distributiecentra van retailers, groothandels/foodservice en voedingsindustrie. Daarnaast verzorgen wij ook winkeldistributie naar filialen van retailers en fijnmazige distributie.

Wij staan dagelijks voor u klaar

Onze medewerkers staan elke dag voor u klaar. Wij verzorgen de distributie van diverse gekoelde en diepgevroren levensmiddelen binnen Europa. Dagelijks leveren wij aan alle distributiecentra van retailers, groothandels, foodservice en industrie.

Retail

Müller werkt nauw samen met enkele retailers/ supermarktketens voor het organiseren van de warehousing, winkeldistributie en internationale transporten.

Retail
Groothandel

Foodservice (groothandel/ grossiers), de spil in de bevoorrading van o.a. out of home, restaurants, horeca, pompshops, leisure en travel.

Groothandel
Voedselindustrie

Wij werken voor verschillende opdrachtgevers die actief zijn in de voedselindustrie. Foodproducenten die dagelijks actief zijn in de verwerking van voeding.

Voedselindustrie
Benieuwd naar onze mogelijkheden voor geconditioneerde distributie?

Neem dan contact met ons op!

Onze referenties
Bieze Food Group
01 | 02
Bieze Food Group - Distributie
innocent drinks
02 | 02
innocent drinks - Warehousing & distributie
Duurzaamheid

Müller hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (Corporate Social Responsibilty). Dit doen we door goede doelen te steunen, maar ook door volop te investeren in duurzaamheid. We zetten ons actief in voor het verduurzamen van onze bedrijfsvoering in de breedste zin. Dit heeft ons onder andere de Lean & Green Star Award opgeleverd.

Lees meer over onze duurzaamheid.

Onze kwaliteitscertificaten
Bekijk onze overige diensten
Dedicated transport
01 | 04
Dedicated transport
Fijnmazige distributie
02 | 04
Fijnmazige distributie
Groupage
03 | 04
Groupage
Winkeldistributie
04 | 04
Winkeldistributie
Fresh food is our drive