Value Added Logistics

Wilt u alle logistieke voordelen benutten van Müller en een totale ontzorging van uw logistieke proces? Bekijk dan welke activiteiten wij van u kunnen overnemen. Wij nemen graag activiteiten als ompakken, verpakken en etiketteren van u over. Wij hebben verschillende mogelijkheden om op project- of reguliere basis VAL-activiteiten uit te voeren. Hiervoor hebben wij binnen onze warehouses speciale ruimtes ingericht.

Waarom kiezen voor Müller?
  • Totale ontzorging van de activiteiten
  • Al meer dan 85 jaar ervaring
  • Voor kleine, maar zeker ook grotere opdrachten
Onze VAL activiteiten

Wij bieden verschillende toegevoegde waarde activiteiten aan om onze dienstverlening compleet te maken. Jaarrond of met periodieke acties staan wij voor onze opdrachtgevers klaar. Wij bieden mogelijkheden op al onze vestigingen.

In samenwerking met Tony’s Chocolonely hebben wij bijvoorbeeld een inpakmachine voor paaseitjes ontwikkeld. Met deze in eigen beheer ontwikkelde machine kunnen wij samen met Tony’s aan de zeer snel groeiende vraag voldoen.

Verpakken/ ompakken, displaybouw, assemblage van mixtrays, bundelen, coderen, sealen/ etiketteren, labelen / prijzen, gewicht registratie en scanning.

Onze activiteiten uitgelicht
Verpakken / ompakken

Andere verpakking of omdoos nodig volgens uw afnemer? Laat ons de producten ompakken naar het gewenste formaat.

Displaybouw

Actiematige displaybouw met de feestdagen? Laat ons de displaybouw verzorgen voor Sinterklaas, Kerst, Pasen of andere momenten!

Assemblage van mixtrays

Verschillende artikel samenvoegen in 1 doos en deze doos als nieuw artikel aanleveren bij uw afnemer ? Laat ons de ompakwerkzaamheden verzorgen!

Etiketteren, coderen of tht spuiten

Heeft uw product een nieuw etiket of THT codering nodig? Laat ons dan de nieuwe stickers plakken. THT spuiten op de verpakkingen ? Ook dat kunnen wij machinaal en in grote getale verzorgen!

Neem contact met ons op voor vragen

Mocht u vragen hebben over de Value Added Logistics van Müller, dan beantwoorden wij graag al uw vragen. Neem contact met ons op.

Onze referenties
innocent drinks
01 | 03
innocent drinks - Warehousing & distributie
Bieze Food Group
02 | 03
Bieze Food Group - Distributie
Vivera
03 | 03
Vivera - Distributie
Samenwerking met Tony's Chocolonely

Müller pakt al sinds jaar en dag de paaseitjes voor Tony’s in. Dit werd altijd met de hand verzorgd en veelal in samenwerking met sociale instanties uit de regio. Door de groeiende vraag naar deze producten werd het noodzaak voor Tony’s om meer paaseitjes te kunnen leveren. In samenwerking met Tony’s hebben wij een paaseitjesmachine ontwikkeld.

Voor ons de ultieme vorm van Value Added Logistics!

Onze kwaliteitscertificaten
Bekijk ook deze diensten
Distributie
01 | 04
Distributie
Internationaal transport
02 | 04
Internationaal transport
Value Added Logistics
03 | 04
Value Added Logistics
Warehousing
04 | 04
Warehousing
Fresh food is our drive