IT

IT

Als logistieke partner doen we meer dan alleen het vervoeren van A naar B. Wij willen u als klant een totale ontzorging bieden op het gebied van geconditioneerde logistiek. Daarin speelt in ons marksegment IT een steeds belangrijkere rol. Wij lopen graag voorop in deze ontwikkelingen, om klaar te zijn voor de toekomst.

VAS activiteiten

  • Elektronische communicatie van informatie (EDI)
  • Real-time Track & Trace
  • Real-time temperatuur monitoring in warehouses en trailers
  • Digitale (transport) documenten
  • Custom-made oplossingen

Door verschillende systemen perfect op elkaar aan te laten sluiten, zijn wij uitstekend in staat om invulling te geven aan al uw wensen en eisen. Ook kunnen wij u ondersteunen in de diverse supply-chain oplossingen.

Davanti

Voor de aansturing van onze warehouse activiteiten maken wij gebruik van het  Warehouse Management Systeem van Davanti (MLS). Hiermee zijn we in staat om flexibel om te gaan met uw wensen en eisen.  Zo kunnen wij gewicht scannen, THT managen en kennen wij diverse mogelijkheden om uw logistieke proces van (status) informatie te voorzien. Alle werkzaamheden in dit systeem zijn volledig RF en barcode ondersteund en aangestuurd.

Addsecure

Voor de transportactiviteiten werken wij met het Transport Management Systeem van Addsecure (Roadrunner). Roadrunner is een modulair opgebouwd systeem dat onze bedrijfsprocessen volledig ondersteunt. Onze planners werken met Visual Planner van Addsecure. Beide  systemen maken het mogelijk om eenvoudig overzicht te kunnen houden over onze zendingen.

Alle transportdocumenten worden digitaal gemaakt en aan onze relaties verzonden via mail of (s)FTP met ons zelf ontwikkeld MDS systeem.

Seeburger

De ketencommunicatie met onze klanten, leveranciers en producenten verrichten wij met Seeburger. Dit platform voorziet in een uitstekende vertaalslag tussen uw systemen en onze interne processen. Met Seeburger optimaliseren wij de informatievoorziening in uw supply-chain.

Cyber security

Bij Müller Fresh Food Logistics heeft de veiligheid van onze systemen zeer hoge prioriteit.
Samen met een team van interne- en externe specialisten doen wij er alles aan om de veiligheid en continuïteit van onze IT-systemen te kunnen waarborgen.

AFAS

Voor onze HRM, payroll en financiële administratie maken wij gebruik van de software van AFAS. Deze software ondersteunt ons proces optimaal.

Fresh food is our drive