Orderpick
Orderpick

Orderpicking is onlosmakelijk verbonden met warehousing van producten. Wij zijn in staat om uw pallet bij ons in opslag volledig verzendklaar te maken. Uiteraard vindt dit proces plaats op de door u gewenste temperatuur; droogkoel of vries. Order picking kan per pallet, per colli en per stuk (piece picking). Onze afdeling Bedrijfsbureau zorgt er samen met uw medewerkers voor dat alle orders op de juiste manier worden verwerkt en klaar worden gezet voor transport.

Orderpick op verschillende locaties

Wij bieden de mogelijkheid tot orderpick in verschillende temperatuur condities: droog, koel en vries. De order picking wordt verzorgd inonze vestigingen in Holten, Lekkerkerk, Nijkerk, Roelofarendsveen en de Waalhaven Rotterdam. Met ons WMS systeem zijn wij in staat om fijnmazige order pick uit te voeren volgens uw wensen. Wij bieden dagelijkse overzichten van de voorraadstanden.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem dan contact met ons op!

Onze referenties
Bieze Food Group
01 | 02
Bieze Food Group - Distributie
innocent drinks
02 | 02
innocent drinks - Warehousing & distributie
Duurzaamheid

Müller hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (Corporate Social Responsibilty). Dit doen we door goede doelen te steunen, maar ook door volop te investeren in duurzaamheid. We zetten ons actief in voor het verduurzamen van onze bedrijfsvoering in de breedste zin. Dit heeft ons onder andere de Lean & Green Star Award opgeleverd.

Lees meer over onze duurzaamheid.

Onze kwaliteitscertificaten
Bekijk ook deze diensten
Emballagebeheer
01 | 04
Emballagebeheer
Invriezen & Tempereren
02 | 04
Invriezen & Tempereren
Opslag
03 | 04
Opslag
Orderpick
04 | 04
Orderpick
Fresh food is our drive