Vivera
Vivera - Distributie

Een beetje minder vlees, is beter voor de wereld. Vivera wil graag iedereen in beweging brengen en de switch naar plantaardig eten zo gemakkelijk mogelijk te maken.

Vivera is in 1990 een van de eerste bedrijven ter wereld die zich richt op vleesvervangers. De producten van Vivera liggen in verschillende Nederlandse supermarkten en zijn ook te vinden in de foodservicemarkt. Vivera is marktleider in Nederland en toonaangevend als het aankomt op bewuste en duurzame productie. Met het eten van plantaardige producten kan Vivera ervoor zorgen dat de CO2-uitstoot wordt verlaagd met 24%. Daarnaast is bij de productie van soja veel minder land er water nodig. Verder draagt de samenwerking met Müller Fresh Food Logistics ook bij aan een duurzamere werkwijze. Dit komt namelijk doordat er minder ‘foodmiles’, het totaal aantal kilometers transport per product, worden afgelegd.

Müller Fresh Food Logistics vervoert alle koelverse en diepgevroren producten van Vivera in de Benelux vanuit de productielocatie in Holten. Op deze manier wordt er zo efficiënt mogelijk gewerkt en zorgt Müller ervoor dat de producten op de juiste temperaturen aankomen bij de klanten van Vivera.

Mede dankzij Müller worden mensen in beweging gebracht om de switch naar plantaardig te maken. Fresh food is our drive!

Fresh food is our drive