Import/ Export UK
Import en export UK

Transport van en naar Engeland is ons specialisme, dagelijks verzorgen wij tientallen ritten van en naar de UK. Na de Brexit vragen deze ritten extra aandacht bij de afhandeling met de Douane. Met onze afdeling Customs begeleiden we uw transport en zorgen we dat de correcte documenten aangevraagd worden om de oversteek naar Engeland te kunnen maken. Ons wagenpark is speciaal uitgerust voor transport naar Engeland met veelal 3-assige trekkers zodat we extra gewicht mee kunnen nemen wat een extra voordeel geeft.

Opdrachtgevers uit heel Europa

Wij werken voor verschillende opdrachtgevers die o.a. actief zijn in de UK. Zo werken wij voor klanten die de productie in Engeland hebben en doorvoer naar landen in de EU hebben, maar ook voor klanten in de Benelux die export naar de UK organiseren. In een aantal gevallen zijn dit ook opdrachtgevers waarvoor wij de warehousing, orderpick en distributie naar retailers verzorgen.

Benieuwd naar onze mogelijkheden?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Onze referenties
Bieze Food Group
01 | 03
Bieze Food Group - Distributie
Vivera
02 | 03
Vivera - Distributie
innocent drinks
03 | 03
innocent drinks - Warehousing & distributie
Duurzaamheid

Müller hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (Corporate Social Responsibilty). Dit doen we door goede doelen te steunen, maar ook door volop te investeren in duurzaamheid. We zetten ons actief in voor het verduurzamen van onze bedrijfsvoering in de breedste zin. Dit heeft ons onder andere de Lean & Green Star Award opgeleverd.

Lees meer over onze duurzaamheid.

Onze kwaliteitscertificaten
Bekijk onze overige diensten
Internationaal transport
01 | 04
Internationaal transport
Distributie
02 | 04
Distributie
Container Transport
03 | 04
Container Transport
Warehousing
04 | 04
Warehousing
Fresh food is our drive