Multimodaal transport
Multimodaal transport

Binnen ons wagenpark beschikken we over een groot aantal Huckepack trailers. Met deze trailers kunnen wij (geconditioneerd) goederenvervoer over de weg en het spoor verzorgen. Huckepack trailers zijn voorzien van extra bevestigingsmateriaal zodat deze naast transport over de weg ook per trein vervoerd kunnen worden.

Per trein naar Engeland of Italië

Multimodaal transport naar Engeland en Italië is voor ons gesneden koek, waarbij wij met de toevoeging van de trein een duurzame transportoplossing kunnen bieden. Wij hebben al  jaren ervaring met multimodaal transport en wij verwachten met het oog op duurzaamheid en de benodigde reductie van CO2 verdere groei in het multimodaal transport. Ook met multimodaal transport kunnen wij op afstand de temperatuur van uw zending bewaken en zorgen dat deze op de juiste tijd op de juiste plek van bestemming aankomt.

Wij denken graag met jullie mee over deze duurzame logistieke oplossing.

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor multimodaal transport?

Neem dan vrijblijvend contact met ons op!

Onze referenties
Bieze Food Group
01 | 02
Bieze Food Group - Distributie
Vivera
02 | 02
Vivera - Distributie
Duurzaamheid

Müller hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (Corporate Social Responsibilty). Dit doen we door goede doelen te steunen, maar ook door volop te investeren in duurzaamheid. We zetten ons actief in voor het verduurzamen van onze bedrijfsvoering in de breedste zin. Dit heeft ons onder andere de Lean & Green Star Award opgeleverd.

Lees meer over onze duurzaamheid.

Onze kwaliteitscertificaten
Bekijk onze overige diensten
Container Transport
01 | 04
Container Transport
Distributie
02 | 04
Distributie
Internationaal transport
03 | 04
Internationaal transport
Warehousing
04 | 04
Warehousing
Fresh food is our drive