Groupage
Groupage van food

Müller Fresh Food Logistics verzorgt de distributie van gekoelde en diepgevroren levensmiddelen binnen Europa. Ons zwaartepunt ligt in de Benelux en Duitsland, waar wij dagelijks producten aanleveren bij alle distributiecentra van retailers, groothandels, foodservicekanalen en industrie.

Gesloten koelketen

Middels ons geavanceerde Track & Trace-systeem zijn wij in staat om naast een real-time positiebepaling ook de temperatuur van de pallet gedurende de zending te monitoren. De distributie per pallet of volle wagenlading vindt plaats in een gesloten en gecontroleerde koelketen.

Wij bieden u de mogelijkheid tot het vervoer van zowel grote als kleine zendingen via koelvers- en vriesverse groupage. Müller Fresh Food Logistics beschikt over ruim 350 trekkende eenheden, waardoor wij altijd flexibel kunnen inspelen op de vragen en wensen van uw afnemers.

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor geconditioneerde distributie?

Neem dan contact met ons op!

Onze referenties
Bieze Food Group
01 | 03
Bieze Food Group - Distributie
innocent drinks
02 | 03
innocent drinks - Warehousing & distributie
Vivera
03 | 03
Vivera - Distributie
Duurzaamheid

Müller hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (Corporate Social Responsibilty). Dit doen we door goede doelen te steunen, maar ook door volop te investeren in duurzaamheid. We zetten ons actief in voor het verduurzamen van onze bedrijfsvoering in de breedste zin. Dit heeft ons onder andere de Lean & Green Star Award opgeleverd.

Lees meer over onze duurzaamheid.

Onze kwaliteitscertificaten
Bekijk onze overige diensten
Container Transport
01 | 04
Container Transport
Distributie
02 | 04
Distributie
Internationaal transport
03 | 04
Internationaal transport
Warehousing
04 | 04
Warehousing
Fresh food is our drive