Dedicated transport
Dedicated transport

Müller Fresh Food Logistics heeft ook een sterk netwerk voor het transport van volle wagenladingen (FTL). Wij zijn in staat om voor onze klanten vaste afhalingen en leveringen te realiseren, maar ook incidentele koeltransport en vriestransport uit te voeren. Met onze koeltrailers kunnen we ladingen onder elke conditie waarborgen, van -25 ºC tot +25 ºC.

muller-foto
Ondersteuning op locatie

De rechtstreekse ritten kunnen vanaf alle gewenste locaties worden georganiseerd. Daarbij zijn er ook mogelijkheden om meerdere chauffeurs en vrachtwagens te huisvesten op uw laadlocatie, waarbij Müller ook kan assisteren in het rangeren van de trucks en trailers ter plaatse. We organiseren dit graag samen met uw transportplanning of productieplanning om de producten Just in Time bij uw klanten te leveren.

Benieuwd naar onze mogelijkheden voor dedicated transport?

Neem contact met ons op.

Onze referenties
Bieze Food Group
01 | 02
Bieze Food Group - Distributie
Vivera
02 | 02
Vivera - Distributie
Duurzaamheid

Müller hecht veel waarde aan maatschappelijk verantwoord ondernemen (Corporate Social Responsibilty). Dit doen we door goede doelen te steunen, maar ook door volop te investeren in duurzaamheid. We zetten ons actief in voor het verduurzamen van onze bedrijfsvoering in de breedste zin. Dit heeft ons onder andere de Lean & Green Star Award opgeleverd.

Lees meer over onze duurzaamheid.

Onze kwaliteitscertificaten
Bekijk ook deze diensten
Fijnmazige distributie
01 | 04
Fijnmazige distributie
Groupage
02 | 04
Groupage
Winkeldistributie
03 | 04
Winkeldistributie
Internationaal transport
04 | 04
Internationaal transport
Fresh food is our drive