BML Food Group
BML Food Group - Warehousing en distributie

"We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Müller, hun klantgerichte en professionele diensten hebben ons in staat gesteld om producten met volste vertrouwen naar onze klanten te distribueren. Samen vormen we een krachtig team dat de service naar een hoger niveau tilt."

Müller Fresh Food Logistics is de aangewezen opslag- en transportpartner voor de diepgevroren garnalen- en visproducten van BML Food Group. Samen bedienen we verschillende afnemers in zowel Nederland als België vanuit onze locatie in Lekkerkerk. Onze samenwerking met BML is gebaseerd op een jarenlange relatie, waarbij we er constant voor zorgen dat de producten op de juiste temperatuur worden opgeslagen en vervoerd.

BML Food Group Holland staat bekend als het toonaangevende merk voor authentieke vriesverse garnalen en vernieuwende garnalen-, vis- en snackproducten. Hun nauwe samenwerking met geselecteerde partners uit Azië stelt hen in staat om de beste producten te selecteren, zonder concessies te doen aan prijs en kwaliteit.

De missie van BML is om de markt nauwlettend in de gaten te houden en de concurrentie een stap voor te blijven. BML blijft zich inzetten voor de ontwikkeling en introductie van nieuwe, innovatieve en aansprekende producten, die geschikt zijn voor zowel thuisgebruik, horeca als private label toepassingen.