Interfood
Interfood - Internationaal Transport

Müller Fresh Food Logistics is al jaren de transportpartner voor de geconditioneerde transporten van Interfood binnen Europa. In samenwerking met onze afdeling Internationaal Transport organiseren we dagelijks volle wagen ladingen naar diverse locaties in Europa en het Verenigd Koninkrijk.

Interfood is de essentiële schakel tussen wereldwijde leveranciers en klanten in de zuivelindustrie en biedt innovatieve diensten en producten. Met meer dan 50 jaar ervaring, meer dan 350 medewerkers in 14 vestigingen wereldwijd en een distributie van meer dan 1.100.000 MT aan zuivelproducten per jaar, dragen zij door strategisch denken en sterke partnerschappen 24/7 bij aan een succesvolle en duurzame zuivelindustrie. Hierdoor kan de wereld op een verantwoorde manier van zuivel genieten – vandaag en in de toekomst: Together for better!

Interfood’s product portfolio varieert van melk- en weipoeders tot kaas, boter, boterolie, proteïne, vloeibare melk en concentraten. Daarnaast biedt Interfood specialistische diensten zoals riskmanagement expertise, logistieke dienstverlening, technische ondersteuning en duurzaamheidsoplossingen.